U droomt het. Wij rekenen uw plannen door.

Onze resultaatgerichte aanpak inzake managementadvies heeft al menig ondernemer net als u, in talrijke sectoren, geholpen de organisatie te verbeteren, de winst te maximaliseren en ambitieuze doelstellingen te bereiken.

Meedenken

Samen bestuderen we alle facetten van uw organisatie en identificeren we de belangrijkste uitdagingen en kansen voor uw bedrijf.

Managementplan

Op basis van uw doelstellingen en de resultaten van onze evaluatie wordt een managementplan ontwikkeld dat 100% op uw bedrijf is afgestemd.

Vertrouwenspersoon

Wij werken met u samen om uw plan uit te voeren, uw winst te maximaliseren en uw bedrijf te laten groeien met oog voor de doelen die u hebt gesteld en de resultaten die u ambieert.

wat onze klanten zeggen

'De accountant bij uitstek voor
uw onderneming'

Codey Joyner

UrbanAcres, LLC

5/5

“My move was way less stressful than expected! Movely packed everything, stored it for a week, and moved it all to my new home just as promised!”

Eren Hill

H&H Legal Partners

5/5

“Movely provided a very professional service when we moved offices last month. They were easy to work with and moved everything on time.”

Emanuel Sadler

SavvyMarket

5/5

Best experience ever! I desperately needed a mover to help with a last minute relocation, and Movely was so helpful in making it a seamless process!”

FAQ

Op fiscaalvriendelijke wijze sparen voor uw pensioen? Het meest gebruikte, en fiscaal vriendelijkste, instrument hiervoor is het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ). Elk jaar kunt u, als zelfstandige, tot maximaal 8,17% van uw netto belastbaar inkomen storten als premie in uw VAPZ, geplafonneerd in 2022 op 3.447,62 EUR.

De premies die u betaalt, via uw onderneming, zijn volledig fiscaal aftrekbaar, waardoor de belastingdruk voor uw eenmanszaak of vennootschap verlaagt. Daarnaast verminderen ook de door u te betalen sociale bijdragen. Een zeer interessante fiscale optimalisatie dus. Voor meer informatie kunt u hiervoor terecht bij éen van onze adviseurs.

De algemene regel is dat autokosten voor 75% fiscaal aftrekbaar zijn. Denk hierbij aan kosten als afschrijvingen, aankoopprijs en btw, onderhoud, brandstof, verzekeringen, belastingen, reparaties. Zelfstandig ondernemers (natuurlijke personen) mogen hun autokosten voor 75% inbrengen. De fiscale aftrek voor vennootschappen is gebaseerd op de CO2-uitstoot van de wagen, met een onderscheid tussen diesel, benzine en elektrische voertuigen. 

 

Gebruik je je firmawagen ook privé, dan geniet je een ‘voordeel van alle aard (VAA). De fiscus belast dit voordeel van alle aard via een formule die rekening houdt met:

  • de catalogusprijs van de auto + alle opties en de btw
  • de brandstof
  • de leeftijd van de wagen
  • de CO2-uitstoot

Voor meer informatie kunt u hiervoor terecht bij éen van onze adviseurs.

Auteursrechten is op vandaag een zeer actueel fiscaal onderwerp, niet zozeer omdat het nieuw is want dat is het zeker niet maar omdat het steeds meer bekend geraakt bij het grote publiek der zelfstandigen. Het is nu eenmaal een feit dat auteursrechten een zeer gunstig fiscaal regime kennen. Zij worden belast aan 15% met dan nog eens een kostenforfait die makkelijk oploopt tot 50% waardoor je dus effectief ongeveer 7,5% belasting hierop betaalt vermeerderd met de gemeentebelasting. Voor meer informatie kunt u hiervoor terecht bij éen van onze adviseurs.

Uw winst maximaliseren?

Klaar om uw winst te maximaliseren en uw bedrijf te laten groeien met oog voor de doelen die u hebt gesteld en de resultaten die u ambieert. Plan een gesprek in om uw situatie in kaart te brengen.

Dit is zeker ook interessant voor u​