Vrije beroepen

Vrije beroepen

Advocaat, tandarts, architect, notaris of een ander vrij beroep… U beheerst uw vak allicht als de beste. Door Flamée & Partners als accountant te kiezen, maakt u tijd, energie en aandacht voor uzelf vrij om nog meer op úw expertise te focussen. Verwerking van de boekhouding, fiscale controles, rapportering, budgettering, wettelijke formaliteiten… dat en meer beheersen onze specialisten als de beste. Combineer uw expertise in uw vak met de onze in accountancy en administratie. Voel u vrijer en word beter dan ooit tevoren in uw beroep.

Voor elk vraagstuk een specialist!

Onze experts begeleiden u naar de optimale strategie voor uw toekomst. Dankzij diepgaande kennis krijgt u een duidelijk antwoord op elk van uw vragen. Op onze talenten en permanent geüpdate kennis kan u rekenen.
Laat uw onderneming groeien dankzij een sterke samenwerking met uw accountant. Plan een gesprek in om uw situatie te schetsen.

Dit is zeker ook interessant voor u​

  • Nieuwsflash

    Het Vlaams Beschermingsmechanisme 4 - aanpassing Vlaamse Globalisatiepremie - studenten UGent vallen in de prijzen

  • Nieuwsflash

    Waarom schenken goedkoper is dan erven

  • Nieuwsflash

    De Vlaamse Globalisatiepremie - verlenging RSZ-vermindering eerste werknemer – corona-impact op de financiële resultaten van uw klanten

Waarmee mogen wij u helpen?

Flamée & Partners biedt u graag een antwoord op uw vragen.