Voor elk vraagstuk een specialist!

Advocaat, tandarts, architect, notaris of een ander vrij beroep… U beheerst uw vak allicht als de beste. Door Flamée & Partners als accountant te kiezen, maakt u tijd, energie en aandacht voor uzelf vrij om nog meer op úw expertise te focussen. Verwerking van de boekhouding, fiscale controles, rapportering, budgettering, wettelijke formaliteiten… dat en meer beheersen onze specialisten als de beste.

Combineer uw expertise in uw vak met de onze in accountancy en administratie. Voel u vrijer en word beter dan ooit tevoren in uw beroep.

Geüpdate kennis

Wij geven u gericht fiscaal en juridisch advies op maat op basis van onze steeds vernieuwende inzichten in uw sector. Op onze talenten en permanent geüpdate kennis kunt u rekenen.

Routeplan

Onze boekhoudkundige rapportering biedt u een kompas en routeplan waarmee u onderbouwde beslissing kunt nemen.

Expert in het vak

Onze experts begeleiden u naar de optimale strategie voor uw toekomst. Dankzij diepgaande kennis krijgt u een duidelijk antwoord op elk van uw vragen. 

wat onze klanten zeggen

'De accountant bij uitstek voor
uw onderneming'

Codey Joyner

UrbanAcres, LLC

5/5

“My move was way less stressful than expected! Movely packed everything, stored it for a week, and moved it all to my new home just as promised!”

Eren Hill

H&H Legal Partners

5/5

“Movely provided a very professional service when we moved offices last month. They were easy to work with and moved everything on time.”

Emanuel Sadler

SavvyMarket

5/5

Best experience ever! I desperately needed a mover to help with a last minute relocation, and Movely was so helpful in making it a seamless process!”

FAQ

Vanaf 1 januari 2022 zijn alle vormen van medische verzorging zonder therapeutisch doel onderworpen aan een btw van 21%. Dit zal dus niet meer enkel gelden voor artsen, maar ook als ze verstrekt worden door een gereglementeerde medische of paramedische beroepsbeoefenaar. Wilt u weten wat dit voor u betekent? Voor meer informatie kunt u terecht bij éen van onze adviseurs.

Een van de mogelijkheden is dat u deze overtollige liquiditeiten gaat beleggen of investeren. U hebt daarbij verschillende opties, zoals beleggen in individuele aandelen, vastrentende effecten, in een beleggingsvennootschap of in een BI-bevek. Aangezien elk beleggersprofiel anders is en de middelen en doelstellingen per vennootschap variëren, is er geen eenduidig antwoord te geven op deze vraag. Om een beter zicht te krijgen op de optie die het nauwste aansluit bij uw vennootschap en doelstellingen, kunt u terecht bij éen van onze adviseurs.

Op 1 mei 2019 trad het WVV in werking. Vennootschappen opgericht sinds die datum moeten voldoen aan de regels die in dat WVV vervat liggen. Dit houdt in dat zij moeten opgericht worden volgens de nieuwe regels, dat hun werking moet verlopen volgens de nieuwe regels, maar ook dat hun statuten conform moeten zijn met de nieuwe wet. De vennootschappen die op dat ogenblik bestonden, kregen respijt voor de aanpassing van hun statuten. Voor meer informatie kunt u hiervoor terecht bij éen van onze adviseurs.

Op zoek naar uw specialist?

Bent u op zoek naar uw accountant specialist, een expert die u begeleidt naar de optimale strategie voor uw toekomst? Plan een gesprek in om uw situatie in kaart te brengen.

Dit is zeker ook interessant voor u​

 • Actua / Publicaties

  Medische beroepen en btw - een korte opfrissing

 • Actua / Publicaties

  Elektronisch factureren - Een kans voor kmo's en éénmanszaken om 120% fiscaal aftrekbaar te investeren

 • Actua / Publicaties

  Het statuut van beroepsverkoper – rechten, maar ook plichten

 • Actua / Publicaties

  Werknemers in dienst? Vergeet hun opleidingen niet te registreren!

 • Actua / Publicaties

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen: meer dan een hype

 • Actua / Publicaties

  Het ter beschikking stellen van een gsm aan uw werknemers: goede afspraken maken goede vrienden

 • Actua / Publicaties

  Een huwelijks- of communiegeschenk – aftrekbaar als beroepskost?

 • Actua / Publicaties

  De pensioenbonus – wie, wat, waar en wanneer?

 • Actua / Publicaties

  Huur aftrekken als beroepskost: vergeet bijlage 270 MLH niet!