Bouw

Bouw

U wil focussen op het aantrekken en realiseren van projecten. Wij bieden u de gemoedsrust van papierwerk en administratie die steeds als een huis staan. Meer nog, ze dragen u inzichten en perspectieven aan die uw efficiëntie en winstgevendheid ten goede komen. De bouw is een sterk gereglementeerde sector. Een performante interne financiële administratie is de fundering van uw toekomstige groei.

Gericht fiscaal en juridisch advies op uw maat!

De 6% Btw-regel, registratieplicht voor buitenlandse werknemers, consumentenbescherming, aansprakelijkheid, … wat er ook van toepassing is op uw onderneming, wij hebben de nodige expertise in huis om u te helpen.
Wettelijke verplichtingen 100% correct vervullen is het minste wat u van ons accountantskantoor mag verwachten. Daarnaast helpen we u o.m. ook aan de hand van een beter stock-en crediteurenbeheer en een optimale kapitaalstructuur. Door u te helpen de financiële gezondheid van uw bedrijf te verbeteren, maken wij echt het verschil voor u.

Laat uw onderneming groeien dankzij een sterke samenwerking met uw accountant. Plan een gesprek in om uw situatie te schetsen.

Dit is zeker ook interessant voor u​

  • Nieuwsflash

    Het Vlaams Beschermingsmechanisme 4 - aanpassing Vlaamse Globalisatiepremie - studenten UGent vallen in de prijzen

  • Nieuwsflash

    Waarom schenken goedkoper is dan erven

  • Nieuwsflash

    De Vlaamse Globalisatiepremie - verlenging RSZ-vermindering eerste werknemer – corona-impact op de financiële resultaten van uw klanten

Waarmee mogen wij u helpen?

Flamée & Partners biedt u graag een antwoord op uw vragen.