Opleidingen

Opleidingen

Flamée & Partners is door het ITAA erkent als vormingsoperator (B0582/2018-09). De opleidingen voldoen aan de ITAA-norm permanente vorming van 1 januari 2021 voor vormingsactiviteiten van categorie A. De opleidingen hebben betrekking op de relevante vakgebieden. De vormingsactiviteiten worden op de website www.itaa.be gepubliceerd.

We beschikken eveneens over de erkenning van de KMO-portefeuille voor opleidingen (DV.O215701). U kan hiervan gebruik maken bij uw inschrijving. Bij elk seminarie zijn er aanwezigheidscontroles en een afsluitende toets. Na ontvangst van het evaluatieformulier zal uw aanwezigheid automatisch worden opgeladen in uw persoonlijk dossier op het ITAA-platform.

U kunt zich tot één week voor het seminarie via mail inschrijven voor onze seminaries. Een mail naar academy@flamee.be volstaat. De deelnameprijs per seminarie bedraagt 120 EUR + BTW. Studenten en stagiairs kunnen gratis deelnemen aan deze seminaries.

Indien u vragen heeft zijn we steeds bereikbaar via mail academy@flamee.be en telefoon 056 70 44 40. We wensen u alvast succes met uw individueel opleidingstraject!

Komende opleidingen

Views Navigation

Evenement Views Navigation

Vandaag

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Plan een gesprek in en éen van onze adviseurs neemt zo snel
mogelijk contact met u op.