Accountancy en fiscaliteit

Accountancy
en Fiscaliteit

Als ondernemer, éénmanszaak, vrije beroeper of grote onderneming wilt u niet wakker liggen van uw wettelijke en boekhoudkundige verplichtingen. Als uw accountant nemen wij dit voor u op ons. Dankzij de vele jaren ervaring, de stiptheid en het professionalisme van ons team weet u dat u voor de volle 100% op ons kunt vertrouwen.

Gefocust op uw cijfers, gedreven door úw resultaten.

Maar meer nog dan u beschermen tegen problemen, helpen we u bovendien ook sneller vooruit te komen. Vlotter úw groeidoelstellingen te bereiken. De bedrijfsresultaten waar u op hoopt, waar te maken. Door proactief met u mee te denken. Onze regelmatige rapportering en budgettering zetten cijfers meteen voor u om in adviezen.

Adviezen die u écht bijstaan in uw bedrijfsvoering. Zo helpen we u de juiste keuzes te maken. Ons doel als accountants is eenvoudig: ervoor zorgen dat u zich optimaal focussen op uw bedrijfsactiviteit en dus de best mogelijke resultaten behalen.

Eens die resultaten er zijn, adviseren en begeleiden we u ook steeds om te zorgen dat u optimaal omgaat met uw fiscale verplichtingen. Het kluwen aan regels en wetten ontwarren wij voor u tot heldere, veilige, legale en geld besparende keuzes.

Als ondernemer, éénmanszaak, vrije beroeper of grote onderneming wil u niet wakker liggen van uw wettelijke en boekhoudkundige verplichtingen. U wil er steeds zeker van zijn dat u daar nooit last mee krijgt, toch?

Als uw accountant nemen wij dit voor u op ons. Dankzij de vele jaren ervaring, de stiptheid en het professionalisme van ons team weet u dat u voor de volle 100% op ons kan vertrouwen.

Maar meer nog dan u beschermen tegen problemen, helpen we u bovendien ook sneller vooruit te komen. Vlotter úw groeidoelstellingen te bereiken. De bedrijfsresultaten waar u op hoopt, waar te maken. Door proactief met u mee te denken.

Onze regelmatige rapportering en budgettering zetten cijfers meteen voor u om in adviezen. Adviezen die u écht bijstaan in uw bedrijfsvoering. Zo helpen we u de juiste keuzes te maken.

Ons doel als accountants is eenvoudig: ervoor zorgen dat u zich optimaal focussen op uw bedrijfsactiviteit en dus de best mogelijke resultaten behalen.

Eens die resultaten er zijn, adviseren en begeleiden we u ook steeds om te zorgen dat u optimaal omgaat met uw fiscale verplichtingen. Het kluwen aan regels en wetten ontwarren wij voor u tot heldere, veilige, legale en geld besparende keuzes.

Gefocust op uw cijfers, gedreven door úw resultaten.

Cloud Boekhouding

Flamée & Partners moderniseert constant. Dankzij cloud-boekhouding maken we onze samenwerking nog efficiënter. We staan u bij met:

  • De migratie van uw boekhoudpakket naar cloud-boekhouding.
  • Het inlezen van bankverrichtingen en aankoopfacturen. 
  • Het automatisch genereren van verkoopfacturen. 
  • Het scannen of fotograferen van facturen, kostennota’s en bonnetjes. 
  • Uw meest actuele cijfers – altijd en overal beschikbaar.
  • Een centrale opslag in een beveiligde omgeving met garantie op de privacy van uw gegevens.