Accountancy en fiscaliteit

Accountancy
en Fiscaliteit

Als ondernemer, éénmanszaak, vrije beroeper of grote onderneming wilt u niet wakker liggen van uw wettelijke en boekhoudkundige verplichtingen. Als uw accountant nemen wij dit voor u op ons. Dankzij de vele jaren ervaring, de stiptheid en het professionalisme van ons team weet u dat u voor de volle 100% op ons kunt vertrouwen.

Gefocust op uw cijfers, gedreven door úw resultaten.

Maar meer nog dan u beschermen tegen problemen, helpen we u bovendien ook sneller vooruit te komen. Vlotter úw groeidoelstellingen te bereiken. De bedrijfsresultaten waar u op hoopt, waar te maken. Door proactief met u mee te denken. Onze regelmatige rapportering en budgettering zetten cijfers meteen voor u om in adviezen.

Adviezen die u écht bijstaan in uw bedrijfsvoering. Zo helpen we u de juiste keuzes te maken. Ons doel als accountants is eenvoudig: ervoor zorgen dat u zich optimaal focussen op uw bedrijfsactiviteit en dus de best mogelijke resultaten behalen.

Eens die resultaten er zijn, adviseren en begeleiden we u ook steeds om te zorgen dat u optimaal omgaat met uw fiscale verplichtingen. Het kluwen aan regels en wetten ontwarren wij voor u tot heldere, veilige, legale en geld besparende keuzes.

Als ondernemer, éénmanszaak, vrije beroeper of grote onderneming wil u niet wakker liggen van uw wettelijke en boekhoudkundige verplichtingen. U wil er steeds zeker van zijn dat u daar nooit last mee krijgt, toch?

Als uw accountant nemen wij dit voor u op ons. Dankzij de vele jaren ervaring, de stiptheid en het professionalisme van ons team weet u dat u voor de volle 100% op ons kan vertrouwen.

Maar meer nog dan u beschermen tegen problemen, helpen we u bovendien ook sneller vooruit te komen. Vlotter úw groeidoelstellingen te bereiken. De bedrijfsresultaten waar u op hoopt, waar te maken. Door proactief met u mee te denken.

Onze regelmatige rapportering en budgettering zetten cijfers meteen voor u om in adviezen. Adviezen die u écht bijstaan in uw bedrijfsvoering. Zo helpen we u de juiste keuzes te maken.

Ons doel als accountants is eenvoudig: ervoor zorgen dat u zich optimaal focussen op uw bedrijfsactiviteit en dus de best mogelijke resultaten behalen.

Eens die resultaten er zijn, adviseren en begeleiden we u ook steeds om te zorgen dat u optimaal omgaat met uw fiscale verplichtingen. Het kluwen aan regels en wetten ontwarren wij voor u tot heldere, veilige, legale en geld besparende keuzes.

Gefocust op uw cijfers, gedreven door úw resultaten.

Cloud Boekhouding

Flamée & Partners moderniseert constant. Dankzij cloud-boekhouding maken we onze samenwerking nog efficiënter. We staan u bij met:

  • De migratie van uw boekhoudpakket naar cloud-boekhouding.
  • Het inlezen van bankverrichtingen en aankoopfacturen. 
  • Het automatisch genereren van verkoopfacturen. 
  • Het scannen of fotograferen van facturen, kostennota’s en bonnetjes. 
  • Uw meest actuele cijfers – altijd en overal beschikbaar.
  • Een centrale opslag in een beveiligde omgeving met garantie op de privacy van uw gegevens.

Wil jij op de hoogte blijven?

Abonneer je en ontvang gratis tips, insider nieuws en advies over de recentste topics binnen fiscaliteit en tax.