Diensten

Diensten

De belangrijke dienstensector groeit en ondervindt tegelijk vele wijzigingen op het vlak van de fiscaliteit en boekhoudkundige verplichtingen. Onze expertise zorgt ervoor dat u er gerust in bent dat uw organisatie alle fiscale en administratieve spelregels correct naleeft, zonder aan rendement in te boeten.

Zorgeloos ondernemen

Net omdat uw tijd zo kostbaar is verlichten (of verlossen) wij u van A tot Z. Meer nog, onze boekhoudkundige rapportering biedt u een kompas en routeplan die u toelaten onderbouwde strategische beslissingen te nemen. Wij helpen u vandaag financieel gezond te zijn en dit in de toekomst ook te blijven. Hierbij stellen we ons op als vertrouwenspersoon en coach. Zodat u kan blijven focussen op hetgeen echt telt, uw core business, hetgeen waar u net zo goed in bent.
Laat uw onderneming groeien dankzij een sterke samenwerking met uw accountant. Plan een gesprek in om uw situatie te schetsen.

Dit is zeker ook interessant voor u

 • Opleiding

  Waarom erven goedkoper dan schenken!

 • Nieuwsflash

  Het Vlaams Beschermingsmechanisme 4 - aanpassing Vlaamse Globalisatiepremie - studenten UGent vallen in de prijzen

 • Nieuwsflash

  Waarom schenken goedkoper is dan erven

 • Nieuwsflash

  De Vlaamse Globalisatiepremie - verlenging RSZ-vermindering eerste werknemer – corona-impact op de financiële resultaten van uw klanten

Waarmee mogen wij u helpen?

Flamée & Partners biedt u graag een antwoord op uw vragen.