Teambuilding

Bij Flamée & Partners wijken we graag af van de middelmaat. We zien kansen, mogelijkheden en berekende risico’s. We doen dat vanuit passie en gedrevenheid voor ons vak en het bijzondere is dat we dat niet alleen doen, maar als team. Ook bij ons gaat het gezegde op dat een ketting zo sterk is als haar zwakste schakel. Daarom trekken we jaarlijks op teambuilding!

Tijdens onze jaarlijkse teambuilding kwam het er op aan zo snel mogelijk als team uit een maïslabyrint te ontsnappen. Naast enthousiasme, gedrevenheid en focus op resultaat, was samenwerken cruciaal.

Geen rang of stand

Geen rang of stand, geen nieuwkomers versus oudgedienden, geen kantoor Harelbeke tegen kantoor Latem. Iedereen was even belangrijk en had zijn eigen bijdrage.

Samenwerken

Dit was meteen ook een uitgelezen kans om onze vier nieuwe medewerkers de mogelijkheid te bieden zich snel thuis te voelen. En zeg nu zelf: is er een mooiere manier om je loopbaan aan te vangen dan op de schouders van de gedelegeerd bestuurder om zo van bij het prille begin al boven het maaiveld uit te komen?

Leren van elkaar, ervaring en kennis delen, op elkaar kunnen rekenen en terugvallen, elkaar steunen en indien nodig een extra zetje geven. Noodzakelijke ingrediënten om tot samenwerking te komen, maar ook eigenschappen van een goed draaiend team.

Als kantoor vinden we dat niet alleen cruciaal, maar zetten we er ook elke dag op in. Dat maakt dat onze jaarlijkse teambuilding niet alleen een plezante dag is, maar ook een mooie bekroning van het vele werk dat we elke dag met veel inzet en goesting voor onze cliënten verzetten.

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen accountancy of fiscaliteit?
Neem dan gerust even een kijkje op onze vacatures. Misschien ben jij wel de nieuwe collega die we zoeken!

Heeft u vragen?

Neem contact op met éen van
onze adviseurs. Wij helpen u graag verder!

Misschien ook interessant voor u?