! Nieuw aanbod ! – HR advies

In de dynamische en steeds veranderende wereld van Human Resources (HR) is het van cruciaal belang om over de juiste kennis en expertise te beschikken. Daarom zijn wij trots om ons nieuwe productaanbod “HR Advies” te introduceren, aangevoerd door onze HR specialist Els Peeters. Met een uitgebreide ervaring en een bewezen staat van dienst, staat Els klaar om organisaties te ondersteunen bij een breed scala aan HR-vraagstukken.

Heb je een HR adviseur nodig?

HR is een complexe en veelzijdige discipline die veel verder gaat dan alleen het aannemen van medewerkers. Of je nu een klein bedrijf runt of een grote onderneming leidt, de voordelen van een ervaren HR adviseur zijn onmiskenbaar. Flamée & Partners biedt zowel ad-hoc advies als ondersteuning bij grotere, complexere HR-projecten. Hier is een overzicht van wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen:

1. Ad-hoc Advies en Complexe HR-Projecten

Els biedt ad-hoc advies over diverse HR-topics. Dit varieert van dagelijkse operationele kwesties tot het zelfstandig managen van grotere HR-projecten. Of het nu gaat om het oplossen van een specifieke uitdaging of het implementeren van een compleet nieuw HR-systeem, Els heeft de expertise om dit tot een goed einde te brengen.

2. Opzetten van een HR-Strategie

Een sterke HR-strategie is essentieel voor het succes van elke organisatie. Els helpt bij het ontwikkelen van een HR-strategie en vertaalt deze in een concrete HR-politiek en ondernemingsstructuur. Dit zorgt ervoor dat jouw HR-beleid perfect aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen en -cultuur.

3. Uitwerken van een HR-Structuur

Het opzetten van een efficiënte HR-structuur is een van de specialiteiten van Els. Dit omvat het uitschrijven van functie- en competentieprofielen, het opstellen van vacatures, het ontwikkelen van organigrammen, en het uitwerken van loopbaantrajecten en carrièrepaden. Daarnaast kan zij ook helpen bij het opzetten en uitvoeren van evolutiegesprekken.

4. Performance Management op Maat

Performance management is cruciaal voor de ontwikkeling van medewerkers. Els kan helpen bij het opzetten van een evaluatiebeleid en systemen gericht op de verdere ontwikkeling van medewerkers. Dit zorgt ervoor dat jouw team niet alleen presteert, maar ook blijft groeien en zich ontwikkelen.

5. Selectie- en Onthaalbeleid

Een goed selectie- en onthaalbeleid is de sleutel tot het aantrekken en behouden van talent. Els biedt bijstand bij het selecteren en rekruteren van medewerkers en helpt bij het ontwikkelen van een onthaalbeleid op maat. Dit zorgt voor een soepele integratie van nieuwe medewerkers en een sterke start binnen jouw organisatie.

6. Employer Branding

Het bouwen aan een sterk werkgeversmerk is essentieel in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag. Els kan helpen bij het uitwerken van een employer value proposition en het bouwen aan je werkgeversmerk. Dit maakt jouw organisatie aantrekkelijker voor potentiële medewerkers en helpt bij het behouden van huidig talent.

7. Learning & Development Beleid

Investeren in de ontwikkeling van medewerkers is cruciaal voor lange termijn succes. Els helpt bij het opzetten en uitwerken van leertrajecten en het minimaliseren van kennisuitstroom. Dit zorgt ervoor dat de kennis en vaardigheden binnen jouw organisatie continu verbeteren en up-to-date blijven.

Of je nu op zoek bent naar ad-hoc advies, ondersteuning bij complexe projecten, of hulp bij het opzetten van een complete HR-strategie, Els staat klaar om jouw organisatie te helpen groeien en bloeien. Met haar expertise en toewijding ben je verzekerd van een professionele en resultaatgerichte aanpak. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe Els Peeters jouw HR-uitdagingen kan oplossen.

Het Flamée en Partners team

Heeft u vragen?

Neem contact op met éen van
onze adviseurs. Wij helpen u graag verder!

Misschien ook interessant voor u?

  • Actua / Publicaties

    Kwijting aan de bestuurders: waarom elk jaar op de agenda van de aandeelhoudersvergadering?

  • Actua / Publicaties

    Bijverdienen als jobstudent? Implicaties op uw belastingen en/of die van uw ouders?

  • Actua / Publicaties

    Een huis kopen via lijfrente – de toekomst van vastgoedinvesteringen?