Myflamee.be, uw online administratie

Jaar na jaar wordt alles digitaler. Uw boekhouding is hierop geen uitzondering. De tijd van het manueel afgeven van de aan- en verkoopfacturen bij uw accountant bij het verstrijken van het kwartaal is gedaan. Meer en meer ondernemers doen dan ook beroep op een zogenoemde pre-accounting tool. Voorafgaand aan het werk van de accountant dus. Hoog tijd om uw gespendeerde uren aan de administratie zo nuttig mogelijk in te zetten. Hoog tijd voor Myflamee.be!

The future is now

Steeds vaker komen facturen per e-mail binnen, via een specifiek bestandstype. Digitaal werken is niet alleen mogelijk, maar tegenwoordig een must. Veel te vaak zien we dat onze ondernemers geld verliezen door gaten in hun administratie. Niets ergers dan uw zuurverdiende centen uit te geven aan herinneringskosten en nalatigheidsintresten.

Daarnaast is het ook belangrijk op de hoogte te zijn van de marges en de winstgevendheid. De enige manier om eerlijk vergoed te worden, is door financieel zelf het stuur van uw bedrijf in handen te houden.

Myflamee.be: de all-in redder in nood

Myflamee.be is een geïntegreerd systeem waarin onder andere:

 • De verkoopfacturen opgemaakt en verstuurd worden naar klanten;
 • De aankoopfacturen vlot verwerkt kunnen worden;
 • Er betaalbestanden voor deze aankoopfacturen gemaakt kunnen worden;
 • Er een eerstelijnsrapport gecreëerd kan worden met de winst op heden;

Zo staat u aan het stuur van uw eigen boekhouding! Gedaan met ontbrekende stukken of aankoopfacturen die door de mazen glipten en onbetaald bleven.

En dat is niet alles. Myflamee.be kan gemakkelijk gekoppeld worden met diverse boekhoudprogramma’s.  Dit met een aanzienlijke tijdswinst voor uw accountant door schrapping van dubbel inputwerk tot gevolg. Dit vertaalt zich in meer tijd voor financieel en fiscaal advies, waar u en uw onderneming echt beter van wordt.

Heeft u hier specifieke vragen over of wenst u hiermee van start te gaan? Contacteer ons! Wij helpen u graag verder.

Het Flamée en Partners team

Heeft u vragen?

Neem contact op met éen van
onze adviseurs. Wij helpen u graag verder!

Misschien ook interessant voor u?

 • Actua / Publicaties

  Een huwelijks- of communiegeschenk – aftrekbaar als beroepskost?

 • Actua / Publicaties

  De pensioenbonus – wie, wat, waar en wanneer?

 • Actua / Publicaties

  Huur aftrekken als beroepskost: vergeet bijlage 270 MLH niet!