Traineeship

Traineeship

Ons doel is om je als jonge starter te helpen essentiële vaardigheden en brede kennis te ontwikkelen, in plaats van een beperkende expertise, zeker aan het begin van je carrière. Zodat je met open geest kan ontdekken welke deelgebieden van accountancy, fiscaal en financieel advies jou het beste liggen. De leercultuur binnen ons bedrijf is ontworpen om ambitieuze, creatieve en getalenteerde trainees te ontwikkelen tot toekomstige topexperts.
Om onze continue groei te ondersteunen, zijn wij permanent op zoek naar medewerkers die ons team willen versterken als Junior Accountancy en Tax medewerker.

Na een korte, maar zeer intensieve opleidingsperiode van 6 maanden krijg je jouw eigen klantendossiers toegewezen waar je van A tot Z verantwoordelijk voor bent. Uiteraard ben je tegelijk lid van een team en kan je rekenen op de hulp van je meer ervaren of gespecialiseerde collega’s.

Ons beproefd opleidingsplan zorgt ervoor dat we je helpen de specifieke vaardigheden, inhoudelijke financieel en fiscale kennis, die nodig zijn om succesvol te worden, maximaal ontwikkelen. Bovendien heb je de vrijheid om je opleidingsplan aan te passen op basis van cursussen waarvan je besluit dat ze de grootste impact zullen hebben op jouw carrièredoelen. Want deze cursussen vullen je generalistische kennis aan met unieke knowhow die je zal toelaten je klanten nog beter te adviseren en ondersteunen.

Uiteraard is ons opleidingsplan dynamisch en evolueert het ieder jaar om perfect up-to-date te zijn en in te spelen op de ontwikkelingen in de fiscaliteit en in de praktijk van het accountancy kantoor.

Solliciteer nu!

Ben je op zoek naar een uitdagende en gevarieerde job, wil je professioneel groeien én heb je goesting om samen met topcollega’s onze klanten met advies op maat te begeleiden?

Neem nu contact met ons op via het online formulier of rechtstreeks via hr@flamee.be.