Stages

Stages

Elk jaar nodigen we een beperkte selectie stagiairs uit in onze kantoren. Het zijn gedreven probleemoplossers. Waar we naar op zoek zijn is of je ideeën en ervaringen hebt, ons aan het denken zet, scherpzinnig maar vriendelijk bent, ambitieus maar bescheiden. Je krijgt meteen een persoonlijke mentor toegewezen, je opleiding en stage verloopt 100% op maat en er zijn verschillende wederzijdse feedbackmomenten.

Je werkt bij ons meteen samen met accountants en fiscalisten in een brede mix van praktijkgebieden. Tijdens je stage zal je ervaren wat het echt betekent een lid te zijn van ons team.

Je werkt aan complexe en uitdagende financiële kwesties, leert uit een uitgebreid spectrum aan fiscale materie en maakt kennis met je collega’s uit onze verschillende praktijkgroepen. Je professionele ontwikkeling begint op het moment dat je als stagiair binnenkomt en zal gedurende je hele tijd bij ons doorgaan. Via de stageplaats helpen we je de eerste stap van je mooie professionele traject in ons beroep succesvol te zetten. Het potentieel dat je al in je hebt maximaal te ontwikkelen.

We bieden getalenteerde studenten de mogelijkheid om hun stage door te brengen bij een toonaangevend kantoor, waar u zal samenwerken met accountants en fiscalisten in een brede mix van praktijkgebieden op een wijdverspreid platform. Ons stageprogramma is ontworpen om de ervaring van een Flamée en partners collega zo goed mogelijk te repliceren. Een kans om ons beter te leren kennen, onze unieke cultuur te ervaren en te ontdekken hoe het is om een Flamée en partner collega te zijn. Je werkt aan complexe en uitdagende financiële kwesties, leert uit een uitgebreid spectrum van fiscale materie en maakt kennis met onze collega’s uit onze verschillende praktijkgroepen. Uw professionele ontwikkeling begint op het moment dat u als stagiair binnenkomt en zal gedurende uw hele tijd bij de firma doorgaan.

Solliciteer nu!

Om een goede begeleiding te kunnen garanderen, beperken we ons aantal stageplaatsen. Wees er daarom snel bij en overtuig ons van jouw motivatie! En misschien word jij na jouw stage wel onze nieuwe collega! Tot binnenkort!

Neem contact via het online formulier of rechtstreeks via hr@flamee.be.