Flamée & Partners verwerft bo’fis

bo’fis boekhoudkantoor BV uit Lievegem (Oost-Vlaanderen) maakt sinds begin deze week deel uit van Flamée & Partners. Dankzij deze fusie versterken we ons team in één klap met dertien voordenkers én met een derde uitvalsbasis.

Waarom deze fusie?

Omdat we voornamelijk voordelen zien. Tijdens onze gesprekken met Marijke en Paul – bestuurders van bo’fis – werd al gauw duidelijk dat onze kantoren nogal wat raakpunten hebben: dezelfde gedrevenheid en visie op de toekomst; gelijklopende bedrijfswaarden met een familiale sfeer; complementariteit in kennis en competenties. Het was voor onze respectievelijke bestuurders zonneklaar: deze samensmelting betekent een versterking voor alle betrokken partijen. De beslissing was snel geklonken.

Wat verandert er?

Voor u? Niet veel. Of ‘t is te zeggen: u zal het voelen in een nóg performantere dienstverlening. Voor het overgenomen team zorgt de fusie voor hernieuwde balans en structuur. Een noodzakelijke voorwaarde voor bo’fis was perspectief en werkzekerheid voor haar medewerkers en de garantie op een fijne work-life balance. Onze MVO-bedrijfsvoering en behaalde ISO-normen verzekeren dat. Bovendien zijn we een erkende KMO-opleidingsverstrekker, wat onze nieuwe medewerkers bijkomende ontwikkelingskansen biedt. En ons bestaand team? Dat ziet haar kennis geconsolideerd en de werkdruk verlicht dankzij de komst van de extra voordenkers.

Heeft u vragen?

Neem contact op met éen van
onze adviseurs. Wij helpen u graag verder!

Misschien ook interessant voor u?

  • Actua / Publicaties

    Een huwelijks- of communiegeschenk – aftrekbaar als beroepskost?

  • Actua / Publicaties

    De pensioenbonus – wie, wat, waar en wanneer?

  • Actua / Publicaties

    Huur aftrekken als beroepskost: vergeet bijlage 270 MLH niet!