Getuigenis van onze collega bij Flamée & Partners

« Mijn naam is Jolien. Op school behaalde ik een Master Handelswetenschappen en ging daarna aan de slag bij een kleiner boekhoudkantoor. Na twee jaar stapte ik over naar Flamée & Partners waar ik nu werk sinds 2014. Wat me vooral opviel na het veranderen van job was de ruime mate van autonomie die medewerkers hier krijgen. Iedereen beheert zelfstandig zijn klantendossiers van A tot Z, heeft contact met de klant en volgt alle besprekingen mee. Daarnaast krijgen we ruime mogelijkheden tot bijkomende opleidingen. Zo behaalde ik de Ba-na-Ba Toegepaste Fiscaliteit en zit ik momenteel in mijn 3de jaar IAB-stage. Recentelijk kreeg ik een extra verantwoordelijkheid bij en werd ik teamleader. Dit houdt in dat ik een drietal collega’s coach en begeleid in het uitvoeren van hun werk. Een leuke en spannende uitdaging waarbij ik kan rekenen op interne begeleiding en coaching om deze nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen. Wat ik eigenlijk nog het aangenaamste vind aan ons kantoor is de werksfeer. Zelf ben ik nogal sportief aangelegd en samen met enkele andere collega’s gaan we soms lopen over de middag of nemen we deel aan sportevents. Dankzij mijn bedrijfsfiets kan ik mijn werkdag ook sportief beginnen en eindigen ! Morgen staat onze jaarlijkse teambuilding op de agenda. Die wordt jaarlijks door een aantal collega’s georganiseerd. Benieuwd naar wat ze in petto hebben voor ons ! Het wordt ongetwijfeld terug een memorabele dag ! »