Carrière

Werken Bij Flamée

Er is geen Flamée "type".

Flamée & Partners is een full-service accountantskantoor gemaakt voor deze tijd. Wij werken samen met klanten om hun bedrijfsresultaten te verbeteren aan de hand van eersteklas accountancy, fiscaal advies, managementconsultancy en alles wat zich daartussenin bevindt.
Onze mensen zijn niet alleen onze grootste troef; ze zijn familie. Wij zijn cijferaars, analisten, betrouwbare adviseurs, soms visionaire consultants en zelfs meer. Wij leven en ademen het ondersteunen van bedrijven bij hun bloei, en blijven na 30 jaar nog steeds volop doorgroeien.

 

Daarom hebben we iemand als jij nodig om ons team te versterken. Iemand met intelligentie, creativiteit, energie, betrokkenheid, toewijding. Iemand die streeft naar uitmuntendheid in elke verantwoordelijkheid.

Begin bij ons aan dezelfde meet als elk ander teamlid. Ga uitdagingen aan. De sleutels tot een prachtige loopbaan bij Flamée & Partners zijn: in staat te zijn om te leren, te groeien en uit te blinken. Bij ons krijg je de kans om je van uitmuntend student te ontwikkelen tot een excellente expert. Een echte topper te worden als financieel adviseur. Om bij de klanten met wie je om de tafel zit echt het verschil te maken. In onze beide kantoren, te Harelbeke en Sint-Martens-Latem stellen wij je alle middelen ter beschikking om je ambities waar te maken.

Wat mag je van ons verwachten?

 • training en ontwikkeling van de bovenste plank
 • aantrekkelijk salarispakket
 • ruim pakket aan fiscaal geoptimaliseerde looncomponenten waaronder
  • firmawagen
  • groepsverzekering
  • hospitalisatieverzekering o maaltijdcheques
  • onkostenvergoeding
  • loonbonus

Een zorgvuldig samengesteld pakket dat de balans tussen de persoonlijke en professionele dimensies van het leven bevordert. Aangezien uitmuntendheid en creativiteit voortkomen uit de kruisbestuiving van vele bronnen, is diversiteit één van onze fundamentele principes.

Rekruteringsproces

Ons sollicitatie- en aanwervingsproces is zo ontworpen dat zowel u als het kantoor de juiste beslissing kunnen nemen.

In een 3-tal gesprekken leren we elkaar grondig kennen. We gaan elkaars sterktes, interesses en verwachtingen na en bekijken gezamenlijk of die op elkaar zijn afgestemd. We draaien elkaar geen rad voor de ogen. Een succesvolle aanwerving is een aanwerving waarin alle partijen open en transparant hun kaarten op tafel leggen.

Interesse? Bekijk nu onze vacatures!

Recruteringsproces

Ons sollicitatie- en aanwervingsproces maximaliseert de kans dat zowel jij als wij de juiste beslissing ten aanzien van elkaar nemen.

In maximaal 3 gesprekken leren we elkaar goed kennen. Ontdekken we elkaars sterktes, interesses en verwachtingen. Bekijken we samen of die voldoende met elkaar matchen. We draaien elkaar geen rad voor de ogen. Een succesvolle loopbaankeuze begint bij het open en transparant de kaarten op tafel leggen.
CV applicatie
Je kan ons je cv bezorgen via de website.
1
1e kennismakingsgesprek
Virtueel of face-to-face, maak kennis met onze HR verantwoordelijke en wordt er samen gekeken of er een match is.
2
Interview + vraagstelling
Bij een match mondt het gesprek uit in een interview – met onze HR verantwoordelijke vergezeld door een bestuurder.
3
Kennismaking met bestuur
Een sollicitatieprocedure wordt steeds afgerond met een kennismaking met de bestuurders.
4
Jobvoorstel
Staan alle neuzen in dezelfde richting, dan doen we jou graag een voorstel.
5
Contract overeenkomst
We zitten een laatste keer samen te zitten om alle puntjes op de i te zetten, zodat je met een ondertekend contract buiten kan stappen.
6

Solliciteer nu!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Net van de schoolbanken en op zoek naar een job? Of wil je werkervaring opdoen via een stage? Contacteer ons dan meteen en overtuig ons van jouw motivatie en wordt zo onze nieuwe collega.

Neem nu contact met ons op via het online formulier of rechtstreeks via hr@flamee.be.