Academy

U wenst in te schrijven voor één of meerdere opleidingen van de Flamée & Partners Academy – u vindt hier het aanbod terug voor de opleidingen en seminaries van 2019-2020. Inschrijven kan snel en efficiënt via academy@flamee.be    

Update Personenbelasting

04-05-2020

Met de opleiding “Update personenbelasting aanslagjaar 2020” wordt het academiejaar afgerond.   In deze opleiding worden de nieuwigheden uitgebreid besproken aan de hand van circulaires, rechtspraak en recente wetswijzigingen. De spreker zorgt voor de nodige interactie met het publiek en kan op basis van de uitgebreide ervaring de theorie vertalen in…

Lees meer

Update Vennootschapsbelasting

20-04-2020

De opleiding “Update vennootschapsbelasting aanslagjaar 2020” neemt u mee doorheen de nieuwigheden en veranderingen inzake de vennootschapsbelasting. Aan de hand van voorbeelden zal de heer Donald Vandenberghe de theorie naar de praktijk vertalen. Na deze opleiding bent u terug helemaal up-to-date.

Reserveer alvast maandag 20 april 2020 om…

Lees meer

Update erfbelasting

19-11-2019

Tijdens de opleiding erfbelasting zullen we u de wijzigingen toelichten. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan de invloed van het nieuwe wetboek Vennootschappen en Verenigingen. Interactie, praktische voorbeelden en duidelijke inzichten zijn eigen aan de spreker. U ontvangt tijdens de opleiding een uitgebreide documentatiebundel.

Dhr. Bart Chiau verwacht u graag…

Lees meer

Update BTW

08-10-2019

Op BTW-vlak zijn er jaarlijks wijzigingen in de wetgeving. De opleiding “Update BTW” laat u kennismaken met deze wijzigingen. Tijdens de opleiding zorgt de spreker voor praktische voorbeelden. Daarnaast ontvangt u een uitgebreide documentatiebundel.

Dhr. Eddy Soenen verwacht u graag op dinsdag 8 oktober 2020 om 17u30. De opleiding…

Lees meer