Cloud boekhouding

Uw prestaties helpen verbeteren en het ondernemen bij u zo makkelijk mogelijk organiseren, dit is ons gezamenlijk doel. Daarom willen wij u meenemen in de overstap naar uw tijdsbesparing.

Wilt u gebruik maken van online boekhouden? Dan ondersteunen en adviseren wij u graag!

Online boekhouden

Een online boekhoudpakket is voor u bereikbaar waar en wanneer u maar wilt, zolang u internet heeft. Wij werken met alle courante boekhoudpakketten. Met deze pakketten is een efficiënte verwerkingswijze van de administratie mogelijk. Hierbij valt te denken aan het leggen van bankkoppelingen, waardoor bankmutaties automatisch worden ingelezen in de financiële administratie. Tevens kan er met het pakket worden gefactureerd, waarbij de factuur direct wordt verwerkt in de boekhoudkundige administratie.

Eenvoudig inscannen van facturen

Facturen kunt u eenvoudig scannen of fotograferen en direct versturen; simpel en snel. Hoe “slimmer” u het systeem inricht, hoe meer er van de factuur wordt herkent, hoe minder handmatige verwerking is vereist.

Overal toegankelijk

Al uw gegevens staan veilig in een Cloud omgeving. U hoeft geen boekhoudpakketten te installeren of te updaten. Wij richten uw boekhouding zorgvuldig voor u in en kijken op de achtergrond mee. U heeft altijd en overal toegang tot de meest actuele financiële gegevens van uw onderneming. Flamée & Partners garandeert bovendien de privacy van uw gegevens.

Realtime informatie

Ondernemen is kansen inzien en deze grijpen van zodra die zich voordoen. Met een online boekhoudpakket beschikt u altijd en overal over de meest actuele cijfers van uw bedrijf. Zo kunt u razendsnel anticiperen op ontwikkelingen en hoeft u geen kansen voorbij te laten gaan. Flamée en Partners zorgt eveneens voor een simulatie van uw onderneming indien u investeringsopportuniteiten correct wenst in te schatten. De interpretatie en financiële projectie is bij ons in goede handen.

Overstapservice
Natuurlijk zorgen wij voor een soepele overstap van uw administratie naar onze online oplossingen. U kunt direct starten.

Wilt u meer weten de online boekhoudpakketten van Flamée en Partners, of wilt u een demo-sessie bijwonen? Neem dan gerust contact op met uw dossierbeheerder.