Is uw business-plan postcorona proof?

De Corona-crisis heeft, naast het ingrijpend gezondheidsaspect, ook diepe sporen nagelaten op onze economie. Veel ondernemingen kampen met omzetverlies, onverkochte voorraden en doorlopende vaste kosten…  De economische impact zal ongetwijfeld nog duidelijker worden de volgende weken en maanden.

De financiële steunmaatregelen van de overheid zijn een welgekomen tegemoetkoming, maar zijn niet structureel van aard en in sommige gevallen ook onvoldoende. Bovendien is het mogelijk dat er in het najaar opnieuw beperkingen worden opgelegd aan de burgers en ondernemingen.  Hoe zich daartegen wapenen?

De prioriteiten van u als bedrijfsleider en ondernemer zijn dit jaar grondig gewijzigd en het is nu het juiste ogenblik om na te denken hoe de bedrijfscontinuïteit te verzekeren tijdens deze volatiele en onzekere (ondernemings)tijden.  En er is veel om over na te denken…

Is uw business plan postcorona proof?

  • Waarmee in de toekomst geld verdienen?
  • Hoe medewerkers blijven motiveren en houden?
  • Hoe de kaspositie verbeteren?
  • Hoe meerwaarde blijven betekenen voor uw klanten?
  • Meer digitaliseren?
  • Thuiswerk nog meer stimuleren?
  • Wat is de invloed hiervan op uw bedrijfsvoertuigen?

Net als u zien we deze vragen als uitdagingen en gaan we voor een concreet plan van aanpak.

Reeds meerdere jaren begeleidt Flamée & Partners ondernemingen met het ontwikkelen en uitrollen van de strategische toekomstperspectieven.

Tijdens intense break out sessies gaan wij dieper in op de strategie van het ondernemen in al haar facetten;  marketing, HR, organisatiestructuur, productie, digitalisering,…  Met een kritische maar open visie reiken wij oplossingen aan om de continuïteit van uw bedrijf te borgen zodat de welvaart van alle stakeholders; medewerker, ondernemer en de maatschappij kan verzekerd worden.

We willen u als een financiële manager bijstaan en ondersteunen zodat je een vernieuwde  glasheldere visie kan ontwikkelen op lange termijn. Op die manier is uw business plan weer up-to-date en krijg je meer gemoedsrust in deze onzekere tijden…

Via de KMO-Portefeuille kan tot 30% van het project ondersteund worden. Zeker meegenomen in tijden waar cash nog steeds king is.

Indien u vragen heeft hieromtrent, aarzel dan niet om ons te contacteren via ward@flamee.be

Wij helpen u hierbij graag verder.

Het Flamée & Partners Academy Team